Vi använder oss utav cookies på hemsidan för att kunna förbättra användarupplevelsen.

Copyright

Integritets och Privatpolicy på Svea Pizzeria Kallhälls webbplats

Genom att besöka och använda denna webbplats accepterar du villkoren i Svea Pizzeria Kallhäll integritetspolicy. Om policyn ändras kommer vi att vidta alla rimliga åtgärder för att hålla dig underrättad genom att på vår webbplats informera på ett väl synligt sätt om alla policyförändringar.

Personliga uppgifter lämnade vid kontakt

När en besökare kontaktar oss ombeds denne att lämna namn e-postadress och telefon. Dessa uppgifter sparas och kommer inte exponeras på något sätt än via sveapizzeriakallhall.se. Uppgifterna kommer inte under några omständigheter att lämnas vidare förutom ifall rättsmyndighet begär detta.

Säkerhet

Notera att det alltid innebär en risk att lämna ut personuppgifter, oavsett om det sker personligen, via telefon eller över Internet, och att inga tekniksystem är helt skyddade för intrång eller "hackers". Svea Pizzeria Kallhäll har gjort sitt yttersta för att vidta lämpliga och adekvata åtgärder för att förhindra och minimera riskerna för obehörig tillgång till, olämplig användning av och förvanskning av dina personuppgifter.

Reservationer

Svea Pizzeria Kallhäll reserverar sig för fel och ändringar i dokument och system.

Har du några frågor om maten eller annat tveka inte med att kontakta oss